Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Alphen aan den Rijn

Tom in de buurt is er voor u als inwoner van de gemeente Alphen aan den Rijn. U ziet hier welke vormen van ondersteuning en welzijn wij bieden en welke activiteiten wij organiseren. Ontdek ook bij welke locaties u kunt binnenlopen met vragen, zorgen of ideeën. Wij werken nauw samen met bijvoorbeeld GO! voor jeugd, het Serviceplein en de gebiedsadviseurs van de gemeente.

Ik zoek hulp

Tom biedt ondersteuning op diverse levensgebieden. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde wijkcoaches met ruime ervaring in welzijn, psychische problematiek en ondersteuning voor mensen met een beperking of chronische ziekte.

Wat doet Tom in Alphen aan den Rijn

Bij Tom in de buurt kunt u terecht voor een divers aanbod op het gebied van ondersteuning en welzijn. Al onze diensten en activiteiten zijn erop gericht om mensen veerkrachtig te maken en ze (weer) te laten participeren in de samenleving.

De professionele wijkcoaches van de Tom-teams in Alphen aan den Rijn zijn bijvoorbeeld actief op het gebied van (langer) zelfstandig wonen, specifieke ondersteuningsvragen, ondersteuning bij mantelzorg en algemeen maatschappelijk werk. Ook bieden wij specialistische ondersteuning bij complexe vraagstukken zoals psychische klachten, verwarde personen en huiselijk geweld. Daarnaast bieden we laagdrempelige groepsactiviteiten, zoals samen eten of creatief bezig zijn.

Hier vindt u Tom in de buurt

Zoek op postcode

Ontmoetingscentrum dementie

Alleen op afspraak

Nieuws van Tom

Bekijk al het nieuws

Vrijwilliger worden in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn kunt u als vrijwilliger helpen bij de verschillende activiteiten van Tom. Klik hier om te lezen hoe u dat doet.

Ik wil helpen als vrijwilliger

Word vrijwilliger