Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Druk op de roze chatknop rechtsonder. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Druk op de roze chatknop rechtsonder. Chatten kan anoniem en is gratis.

Chat voor jongeren

18 feb 2021

Op donderdag van 16.00 uur tot 18.00 uur heeft Tom in de buurt een chatspreekuur voor jongeren. Een nieuwe, extra mogelijkheid voor jongeren om gratis en anoniem een vraag te stellen, probleem voor te leggen en hierover van gedachten wisselen met een wijkcoach en/of jongerenwerker.

Op de homepage van onze website www.tomindebuurt staat op werkdagen tussen 11.00 en 17.00 uur rechtsonder een roze chatknop. Wie daar op drukt – komt in een chatscherm en kan vragen, zorgen en problemen voorleggen aan een wijkcoach die dan antwoord.
Naast deze chatmogelijkheid is er nu dus een chatspreekuur voor jongeren op donderdagmiddag. Op dat moment is naast een wijkcoach ook een jongerenwerker aanwezig om de vragen van jongeren zo direct mogelijk te beantwoorden.

Waarom chatten?
Chatten is handig voor wie niet in de gelegenheid is om te bellen. Of wie chatten gewoon makkelijker vindt dan bellen. Op een chat wordt direct gereageerd. Chatten kan anoniem en is gratis. 

Hoe werkt het chatten?

  1. Start de chatfunctie door op de homepage van tomindebuurt.nl op de roze chatknop te drukken.
  2. Vul in het scherm dat vervolgens verschijnt een naam (mag anoniem) en postcode in.  
  3. Druk daarna op de aanmeldknop en typ in het chatscherm de vraag of het probleem dat speelt. 
  4. Hierop geeft een wijkcoach een reactie. Onze wijkcoaches geven bijvoorbeeld tips en denken mee over hoe een probleem kan worden opgelost. 

Gratis, anoniem en veilig 
Chatten vindt plaats in een beveiligde omgeving; deze gegevens worden niet met anderen gedeeld. 

 

Deel dit bericht via

Terug naar nieuwsoverzicht