Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 09.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul jouw naam en postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 09.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul jouw naam en postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Meld je aan voor de Dag van de Mantelzorg 2022 in Archeon

5 okt 2022

10 november 2022 is weer de Dag van de Mantelzorg. Tom in de buurt organiseert een feestelijk programma in Archeon voor mantelzorgers uit de gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop.

Mantelzorgers zijn inwoners die zorgen voor een familielid, vriend, kennis of buurt. Je kunt ook jonge mantelzorger zijn. Jonge mantelzorgers zijn jonger dan 25 jaar en groeien op met bijvoorbeeld een vader, moeder, broer, zus, grootouder of vriend van de familie die zorg nodig heeft. Mantelzorgers leveren dagelijks een topprestatie; ze staan vaak én langdurig voor een naaste klaar.

Dat verdient een grote waardering

Daarom organiseert Tom in de buurt voor de mantelzorgers uit gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop dit dagje eropuit in het Archeon, met een speciaal programma voor mantelzorgers.

Programma

  • 10.00 uur: aankomst bij Archeon, Archeonlaan 1, Alphen aan den Rijn.
    Je ontvangt bij de entree een dagprogramma en plattegrond. Dan kun je doorlopen naar de Romeinse herberg voor de ontvangst met koffie/thee en warm appelgebak.
  • 10.45 uur: doe-routes
    In alle drie de tijdperken verzorgt Archeon een doe-route. In de prehistorie, Romeinse tijd of middeleeuwen. Hierna kun je ook zelf rondlopen in het park.
  • 12.30 uur: lunch
    In de zaal van de Romeinse Herberg is er een heerlijke lunch. Je kunt vervolgens weer zelf rondlopen in het park.
  • 15.00 uur: einde van deze feestelijke dag!

Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg 2022

Aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg 2022 is online mogelijk. Meld je aan vóór 1 november 2022. Klik op de knop hieronder.

Aanmelden Dag van de Mantelzorg

Deel dit bericht via

Terug naar nieuwsoverzicht