Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Gratis online trainingsprogramma’s

27 apr 2020

Tom in de Buurt biedt inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop sinds kort de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van de online trainingsprogramma’s. Er is keuze uit zo’n 120 programma’s, bijvoorbeeld omgaan met coronastress, ontspanning, mindfulness, planning en structuur, mantelzorg en rouw.

Iedereen kan vroeg of laat worden geconfronteerd met een lastige situatie, waardoor u korte of langere periode niet lekker in uw vel zit. Tom in de buurt biedt doorgaans verschillende trainingsprogramma en de mogelijkheid om met een wijkcoach in gesprek te gaan.
Nieuw is dat we sinds april 2020 ook de mogelijkheid bieden gebruik te maken van online programma’s. Hiermee kunt u zelf snel en effectief aan de slag – en zo zorgen dat u zich weer beter voelt.

Veel mogelijkheden
Er zijn op dit moment zo’n 50 e-healthprogramma’s beschikbaar die u kunnen helpen bij verschillende dingen die u misschien lastig vindt, bijvoorbeeld omgaan met stress, eenzaamheid, geldproblemen, planning en structuur, mantelzorg en rouw. Ook zijn er nu een aantal programma’s over omgaan met corona. Een aantal programma’s zijn ook in het Engels, Duits, Turks of Pools te volgen.

Tips en opdrachten
Hoe? Door middel van video’s, plaatjes, tips en leuke opdrachten gaat u thuis zelf aan de slag met een onderwerp waar u mee zit of waar u meer over wilt weten. Dit kan op uw computer, tablet of smarttelefoon.

Interesse?
U kunt zich aanmelden voor deze online trainingen door onderstaand formulier in te vullen, via 088 900 4567 of rechtstreeks bij uw eigen wijkcoach.

Aanmeld- en interesseformulier voor online training

  • Geef uw voorkeur aan als u hier al een idee over heeft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit bericht via

Terug naar nieuwsoverzicht