Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 09.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul jouw naam en postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 09.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul jouw naam en postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Ontmoetingsgroep voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Op dinsdag is in zwembad/buurthuis Aquarijn in Alphen aan den Rijn een ontmoetingsgroep voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Onder deskundige begeleiding kunt u deelnemen aan diverse activiteiten in een prikkelarme omgeving. Deze ontmoetingsgroep vindt plaats in Alphen aan den Rijn, maar is ook voor mensen uit Kaag en Braassem en Nieuwkoop.

Ontmoetingsgroep

Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Veel mensen zijn als gevolg daarvan vaak moe, vergeetachtig, snel boos of kunnen zich niet goed meer concentreren. Tom in de buurt organiseert daarom de ontmoetingsgroep voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, die geen aansluiting vinden bij de activiteiten in hun eigen omgeving.

Deskundige begeleiding

De begeleiding van de Ontmoetingsgroep is in handen van deskundige wijkcoaches van Tom in de buurt. De wijkcoaches kunnen met je meedenken bij het regelen van vervoer naar Aquarijn.

Praktische informatie

  • Iedere dinsdagmiddag (alleen tijdens schoolvakanties gesloten).
  • Tijd: 10.00 – 15.00 uur
  • Locatie: Acquarijn, bovenste verdieping, Cantharel 10 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie of je graag aanmelden? Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Meld je aan door een e-mail te sturen naar Tirza Sollner, via t.sollner@tomindebuurt.nl én ontmoetingsgroepNAH@tomindebuurt.nl. Je kunt ook bellen naar Tom in de buurt: 088 900 4567.

Na aanmelding vindt een intakegesprek plaats. Tom in de buurt maakt een dossier waarin jouw gegevens en hulpvragen genoteerd worden.

Locatie: Aquarijn, Cantharel 10

Wanneer: 9 augustus 2022 om 10:00 tot 15:00 uur