Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Alphen a/d RijnKaag en BraassemNieuwkoopOveral

Chatten

Op werkdagen biedt Tom in de buurt tussen 11.00 en 17.00 uur online de mogelijkheid om te chatten met een wijkcoach. Iedere donderdagmiddag van 16.00 toto 1800 uur is er een chatspreekuur. Handig voor wie direct een antwoord op een vraag wil krijgen, probleem voor wil leggen en hierover van gedachten wil wisselen

Heeft u vragen over hoe u alle ballen in de lucht kunt houden nu u thuis werkt – met misschien wel veel mensen om u heen? Of maakt u zich zorgen of u uw baan kunt behouden?  Of dat u aan het einde van de maand nog geld overhoudt? Het kan ook zijn dat uw relatie niet lekker loopt of dat u overweegt om te gaan scheiden? Voelt u zich eenzaam of heeft u iets anders wat u dwarszit en wat u graag met iemand wilt bespreken? Met dergelijke vragen kunt u bij Tom in de buurt terecht. Uw vraag kunt u stellen door te bellen met Tom in de buurt (088-9004567 of door het contactformulier in te vullen. U kunt ook uw vraag stellen via de chat.

Waarom chatten?
Chatten is handig voor wie niet in de gelegenheid is om te bellen. Of wie chatten gewoon makkelijker vindt dan bellen. Op een chat wordt direct gereageerd. Chatten kan anoniem en is gratis. 

Hoe werkt het chatten?
1. Start de chatfunctie door op de homepage van tomindebuurt.nl (chatvenster is tijdens spreekuren zichtbaar/ op de roze chatknop te drukken). 
2. Vul in het scherm  een naam (mag anoniem) en postcode in.  
3. Druk daarna op de aanmeldknop en typ in het chatscherm de vraag of het probleem dat speelt. 
4. Hierop geeft een wijkcoach een reactie. Wij geven tips en adviezen over hoe een vraag of probleem kan worden opgelost. 

Gratis, anoniem en veilig 
Ondersteuning door Tom in de buurt is gratis voor inwoners van 18 jaar en ouder in de gemeenten Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn. Chatten is gratis en bovendien anoniem. Chatten vindt plaats in een beveiligde omgeving; deze gegevens worden niet met anderen gedeeld. 

Meer hulp nodig: dan kan
Wie denkt meer hulp nodig te hebben dan een gesprek via de chat, kan zich bij ons aanmelden via T 088-9004567. Of  vul het contactformulier in op de website (www.tomindebuurt.nl/contact)

Uw talenten en kwaliteiten nog beter leren inzetten? En zo nog meer uit uw eigen leven halen? Optimaal gebruik maken van uw eigen kracht?

Meld je hier aan

Ik wil helpen als vrijwilliger

Word vrijwilliger