Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Alphen a/d Rijn

Maaltijdenservice

Iedere avond een maaltijd op tafel verzorgen voor uzelf en eventuele naasten kan best lastig zijn. Als dat allemaal niet meer zo goed lukt dan biedt Tom in de buurt ondersteuning in de vorm van de Maaltijdenservice. Zodat u langer zelfstandig kunt blijven wonen.

Keuze
U kiest naar eigen smaak uw maaltijd uit onze maaltijdenbrochure met 70 hoofdgerechten. En natuurlijk ook met losse supplementen als soep of salade. Pluspunt van de Maaltijdenservice is dat wij rekening kunnen houden met speciale dieetwensen, zoals bijvoorbeeld zoutloos.

Thuisbezorgd
De maaltijden worden eens per week bij u thuis bezorgd. Geef u op en geniet weer van een lekkere maaltijd.

Kosten
Kosten variëren van € 5,- tot € 6,95 per maaltijd. Ook te combineren met soepen en toetjes.

Ervaringsverhaal

"Van huis uit ben ik gewend om samen met anderen te eten. Toen ik er alleen voor stond was het voor mij heel gek om alleen voor mezelf te koken. Ik merkte dat ik dat liever oversloeg. Ook omdat het steeds moeilijker werd voor mij. Zo vind ik het snijden van groenten maar lastig omdat na mijn operatie de kracht in mijn handen is afgenomen. Een buurvrouw vertelde mij over de maaltijdenservice van Tom in de buurt. Ik dacht, dat is misschien wel handig. Ik ben blij dat ik die stap heb genomen. Er is veel keuze en zo heb ik iedere avond een lekkere maaltijd thuis."

Uw talenten en kwaliteiten nog beter leren inzetten? En zo nog meer uit uw eigen leven halen? Optimaal gebruik maken van uw eigen kracht?

Meld je hier aan

Meer informatie

Wilt u meer informatie?
  • Bellen kan met het algemene telefoonnummer van Tom in de buurt: 088-9004567, of laat de wijkcoach contact met u opnemen via het contactformulier.
  • U kunt zich hiervoor ook direct aanmelden of vragen stellen via maaltijdenservice@tomindebuurt.nl,of via telefoonnummer: 0172 - 424113

Ik wil helpen als vrijwilliger

Word vrijwilliger