Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Alphen a/d Rijn

Personenalarmering

Woont u zelfstandig en bevalt dat prima? Mooi! Maar stel dat u ten val komt of onwel wordt? Dan is het geruststellend te weten dat er altijd hulp in de buurt is. Personenalarmering van Tom in de buurt biedt u die zekerheid. Met personenalarmering kunt u met één druk op de knop hulp inschakelen. Zo kunt u veilig en vertrouwd langer zelfstandig blijven wonen.

Gps-alarmering

Tom in de buurt biedt uitsluitend gps-alarmering. Een gps-alarm heeft als voordeel dat er binnen heel Europa altijd een geografische lokalisering is. Meer informatie kunt u lezen in de folder Gps-alarmering.

Ervaringsverhaal

"Een ongeluk zit echt in een klein hoekje, dat heb ik zelf ondervonden. Tijdens het overstappen van de rolstoel naar het toilet ben ik onlangs twee keer op de grond gevallen. Het was echt een heel gedoe om vervolgens mijzelf veilig te stellen. Ik ben vanuit een zitpositie naar de bank gekomen, maar dat ging met veel pijn en moeite en ik was totaal uitgeput. Hierna ben ik bij mijn huisarts geweest en die heeft me aangeraden om een alarmknopje aan te vragen bij Tom in de buurt. Nu draag ik het alarmknopje altijd bij me. Mijn dochter krijgt de melding als er iets gebeurt en die kan binnen 15 minuten bij mij zijn. Het alarm geeft me een veilig gevoel, zeker als je alleen bent en je voelt je zo rot. Het is super, ik ben er heel blij mee."

Uw talenten en kwaliteiten nog beter leren inzetten? En zo nog meer uit uw eigen leven halen? Optimaal gebruik maken van uw eigen kracht?

Meld je hier aan

Meer informatie

Wilt u meer informatie?
 • Iedere werkdag van 9.00 tot 13.00 uur zijn we direct bereikbaar op tel. 0172-727817.
 • Buiten deze tijden kunt u uw contactgegevens doorgeven en dan nemen wij de volgende werkdag contact met u op.
  • spreek een bericht in op ons antwoordapparaat, tel 0172-727817.
  • stuur een mail naar personenalarmering@tomindebuurt.nl
  • of geeft uw gegevens door via het algemene telefoonnummer van Tom in de buurt, tel. 088-90004567 (maan- t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur)
Wilt gebruik maken van personenalarmering?
 • Vul het aanvraagformulier in: zie downloads onder aan de pagina.
 • Of neem contact met ons op.
Heeft u een storing aan het apparaat? 
 • Bel 0172-727817 (iedere werkdag van 9.00 tot 13.00 uur) of het algemene telefoonnummer van Tom in de buurt 088-90004567 (maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur).
 • Of stuur een mail naar personenalarmering@tomindebuurt.nl

Ik wil helpen als vrijwilliger

Word vrijwilliger