Alphen a/d RijnKaag en BraassemNieuwkoop

Persoonlijke ontwikkeling

Wilt u uw talenten en kwaliteiten beter leren inzetten? Tom in de buurt biedt op diverse locaties begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Werken vanuit uw eigen kracht staat daarbij centraal.

Trainingen, activiteiten of individuele ondersteuning

Mogelijkheden zijn deelname aan trainingen of activiteiten of individuele ondersteuning.

Voorbeelden van trainingen zijn

Van elkaar leren 

Tom in de buurt gaat uit van uw mogelijkheden. Die brengen we daarom na de eerste ontmoeting met u in kaart. Omdat onze ervaring is dat je van elkaar veel kan leren, doen we dat vaak in groepen. Dat noemen we Tom Samen Sterk of Plan van de Toekomst.   

Word actief 

Onze activiteitenkalender biedt een overzicht van ons de vele mogelijkheden die wij bieden. Deze activiteiten zijn gerangschikt per wijk.

Loop eens binnen

Loop gerust eens binnen bij het wijkpunt in uw buurt. De wijkcoach kan u meer vertellen over de mogelijkheden. U kunt ook bellen naar het algemene nummer van Tom in de buurt: 088 900 4567.

Ervaringsverhaal

"Al enige tijd voelde ik mij niet lekker in mijn vel. Op verschillende vlakken liep ik vast en wilde zaken veranderen. Mijn huisarts adviseerde me toen naar Tom in de buurt te gaan, waar ik samen met de wijkcoach van Tom heb onderzocht wat mij energie geeft. Dat gaf me meer inzicht in mijn eigen denken en handelen. Na 6 maanden had ik het gevoel dat ik mijn leven weer aardig op de rit kreeg. Ik krijg meer rust en meer controle over mijzelf en mijn situatie. Gelukkig heb ik nu weer zin om dingen te ondernemen. Ik weet nu hoe ik mijzelf hierin kan motiveren. Het belangrijkste is dat ik nu beter richting kan geven aan hoe ik dingen graag wil doen."

Uw talenten en kwaliteiten nog beter leren inzetten? En zo nog meer uit uw eigen leven halen? Optimaal gebruik maken van uw eigen kracht?

Meld je hier aan

Meer informatie

Bel met het algemene telefoonnummer van Tom in de buurt: 088- 9004567 (lokaal tarief) of laat een wijkcoach contact opnemen met u via het contactformulier.

Ik wil helpen als vrijwilliger

Word vrijwilliger