Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Alphen a/d Rijn

TomMobiel

Stap in de TomMobiel

Tom Mobiel

Bent u slecht ter been maar wilt u naar een supermarkt, een pinautomaat, huisarts of andere voorzieningen in Alphen aan den Rijn? De TomMobiel biedt flexibel vervoer voor inwoners die zich moeilijk kunnen verplaatsen. Er zijn geen vaste haltes of vertrektijden, u boekt telefonisch uw ritje en wordt desgewenst tot aan de deur begeleid en ondersteund. U kunt moeiteloos uw rollator meenemen.

 

Ervaringsverhaal

"Ik ontvang de TomMobiel met open armen. En met mij veel andere ouderen. De TomMobiel stopt voor de deur en ik word geholpen met in- en uitstappen. Zo kan nu even naar de supermarkt, de kapper, huisartsenpost of pinautomaat; zonder dat ik daarvoor kennissen of familie moet aanspreken. Voor mij is dat anders toch een drempel om ergens heen te gaan. Het mooie aan de TomMobiel is dat deze stipt op tijd rijdt. Wie een ritje wil, kan strippenkaarten van vijf of tien ritten kopen. De TomMobiel is echt een uitkomst."

Uw talenten en kwaliteiten nog beter leren inzetten? En zo nog meer uit uw eigen leven halen? Optimaal gebruik maken van uw eigen kracht?

Meld je hier aan

Meer informatie

Reserveren Bel met onze planners via 06 15441813 als u een vraag heeft of de TomMobiel wilt reserveren. Boeken kan alleen via dit nummer. Reistijden De TomMobiel rijdt van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur. Kosten Een ritje kost 2 euro. Lees in de flyer meer over de prijzen van de rittenkaart en mogelijkheden. Boeken Minimaal een dag van te voren, liefst nog eerder door te bellen met 0615441813 (bij voorkeur van maandag t/m vrijdag van 9.00 en 13.00 uur) Meer info  

Ik wil helpen als vrijwilliger

Word vrijwilliger