Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 09.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul jouw naam en postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 09.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul jouw naam en postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Meld je aan: gratis rondvaart voor mantelzorgers uit Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop op woensdag 25 mei

10 mei 2022

Voor mantelzorgers uit gemeente Alphen aan den Rijn en gemeente Nieuwkoop organiseert Tom in de buurt een uitje: een rondvaart langs de boomkwekerijen van Boskoop op woensdagmiddag 25 mei. Meld je snel aan, want vol is vol!

Mantelzorgers leveren continu een topprestatie: zij zorgen belangeloos voor een naaste. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarvoor biedt Tom in de buurt dit uitje aan.  

Rondvaart langs de boomkwekerijen

Tijdens de rondvaart vertelt een deskundige gids alles over de Boskoop en de boomkwekerijen. Na deze vaartocht drinken we een lekker kopje koffie/thee met een huisgebakken taartje bij Yume, vlakbij de opstapplaats van de boot.

Praktische gegevens

 • Voor wie?
  Mantelzorgers uit gemeente Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop
 • Wanneer: woensdagmiddag 25 mei
 • Programma
  13.00 uur: aanwezig zijn; zorg dat je de boot niet mist!
  13.15 uur: we varen weg, 14.30 uur zijn we weer terug.
  14.30 uur: koffie en thee met huisgemaakte taart bij Yume op hetzelfde terrein.
  15.30 uur: huiswaarts.
 • Waar?
  De rondvaart vindt plaats vanaf de PlantenTuin van Esveld, Rijneveld 72, 2771 XS Boskoop
  Koffie drinken we bij Yume ook op het terrein van PantenTuin Esveld.
 • Gratis en is alleen voor mantelzorgers.
 • Toegankelijkheid: in verband met het in en uitstappen op de boot is het noodzakelijk dat deelnemers goed ter been zijn.

Aanmelden

Meld je uiterlijk 18 mei 2022 aan. Stuur een mail naar mantelzorg@tomindebuurt.nl of bel naar Tom in de buurt: 088 900 4567.

In verband met een maximaal aantal plaatsen op de boten, zal deelname op basis van volgorde van binnenkomst bepaald worden, hier is geen correspondentie over mogelijk.

Activiteiten voor mantelzorgers in Kaag en Braassem worden georganiseerd door de Driemaster. Daarom wordt deze activiteit aangeboden voor inwoners uit de gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop.

Deel dit bericht via

Terug naar nieuwsoverzicht