Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van onschatbare en blijvende waarde. Vrijwilligerswerk levert voldoening op voor uzelf én voor de mensen die u helpt. En het mooie is: het begint bij wat ú leuk vindt om te doen! Samen kunnen we elkaar daarin versterken. Wij bieden werk- en levenservaring, zingeving, scholing, waardering, verzekering en inspraak.

Bij Tom in de buurt zijn meer dan 500 vrijwilligers actief op allerlei terreinen. Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken voor bijvoorbeeld ondersteuning bij financiën, gezelschap, wandelen, dagbesteding, taal, administratie en vervoer.

Aanmelden als vrijwilliger

In de Vacaturebank van Tom in de buurt vindt u een overzicht van de actuele vrijwilligersvacatures in Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. U kunt zich ook aanmelden bij onze Vacaturebank onder het kopje vrijwilligers.

Vacaturebank

Aanmelden vrijwilligersvacature

Bent u als organisatie op zoek naar een vrijwilliger? Maak dan een vacature aan in onze Vacaturebank.

Vacaturebank


WeHelpen 

Wilt u weleens een klusje doen? Mensen eenmalig of structureel ondersteunen? Kijk dan eens op WeHelpen. Deze pagina geeft een overzicht van de activiteiten waarvoor vrijwilligers worden gezocht in Alphen aan den Rijn. U kunt hier ook zoeken op Kaag en Braassem of Nieuwkoop.

WeHelpen


Talentenscan

Weet u niet welk vrijwilligerswerk bij u past, doe dan de Talentenscan.

Vrijwilligersverzekering

Gemeenten hebben voor vrijwilligers een verzekering afgesloten via de VNG. De informatie hebben wij hier voor u samengevat. Of klik hier voor meer informatie over deze verzekering van de verzekeraar.

Scholingsaanbod vrijwilligers

Tom in de buurt heeft een trainingsaanbod voor vrijwilligers. Wij bieden deze scholing om uw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Alle trainingen en workshops worden kosteloos aangeboden en vinden plaats in wijkcentrum Kerk en Zanen.

Vertrouwenspersoon Tom-vrijwilligers

Tom in de buurt heeft vertrouwenspersonen voor situaties op de werkvloer. Heeft u onprettige voorvallen gezien of meegemaakt of twijfels over bepaalde zaken? Neem dan contact op met één van onze onafhankelijke vertrouwenspersonen.

Nieuws

Een aantal maal per jaar versturen we onze vrijwilligers(organisaties) een nieuwsflits. Hier de laatste editie.

Ik wil helpen als vrijwilliger

Word vrijwilliger