Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Op werkdagen geven wijkcoaches via de chat tussen 11.00 en 17.00 uur direct antwoord op vragen. Maak daar gebruik van! Vul een naam en uw postcode in en de chat kan beginnen. Chatten kan anoniem en is gratis.

Week van Ontmoeten & Verbinden in Rijnwoude

17 sep 2021

Samenwerkingsverband POR (Prettig Ouder worden in Rijnwoude) organiseert van donderdag 30 september tot en met woensdag 6 oktober ‘De week van Ontmoeten & Verbinden Rijnwoude’

We weten allemaal dat het belangrijk is om niet de gehele dag thuis te zitten maar om erop uit te gaan. Mensen te ontmoeten en nieuwe vriendschappen aan te gaan, is goed voor uw gezondheid en welzijn. In Rijnwoude wordt er gelukkig veel georganiseerd en hebben inwoners daardoor altijd veel mogelijkheden te ontmoeten. In de week van Ontmoeten & Verbinden bieden organisaties die deel uitmaken van POR, maar ook door andere belangrijke organisaties, heel veel (extra) activiteiten aan.

Een impressie

  • In iedere dorpskern komen we met een originele bakfiets (bij supermarkten of op de weekmarkten) waar u lekker kunt aanschuiven, een kop koffie krijgt aangeboden en informatie kunt ontvangen over wat er allemaal te doen is.
  • Voor maar € 5,- kunt u (op bepaalde dagen) van een maaltijd genieten in de mooie grand cafés De Egel en De Hoek.
  • Er zijn allerlei inloopmogelijkheden bij de koffieochtenden.
  • U kunt gaan bewegen met Alphen Vitaal, met Hou Vast of meelopen en fietsen bij activiteiten van Actief Rijnwoude. Of meedoen met Walking Football bij Voetbalvereniging Koudekerk.
  • Kom eens kijken bij de Cadeau- en Ruilwinkel van Tom in de buurt.
  • We bieden een gratis Arabische lunch aan.
  • U kunt gratis meedoen aan ‘Swingo’ waar u natuurlijk mooie prijzen mee kunt winnen.
  • Doe mee aan de gratis een originele kennisquiz (wat weet u nog van uw lagere schooltijd) waar ook dan u leuke prijzen mee kunt winnen.
  • Kom eens kijken bij de creatieve activiteiten of maak kennis met onze moestuin.
  • Of meld u aan als figurant zijn bij een filmopname

Programma-overzicht
Voor een aantal activiteiten moet u zich vooraf opgeven. In een paginagrote advertentie in de https://www.groenehartkoerier.nl staan de exacte gegevens waar welke activiteit zal plaatsvinden en hoe u zich kunt opgeven. Deze agenda staat overigens ook op allerlei websites van de POR organisaties.

Neem iemand mee
En wat zou het mooi zijn wanneer, juist in deze week, u iemand mee gaat nemen wanneer u besluit naar een activiteit toe te komen.

Deel dit bericht via

Terug naar nieuwsoverzicht